Slapen op een Auping boxspring

Lekker slapen vinden wij erg belangrijk, daarom staat er een heerlijke grote en extra lange boxspring van Auping klaar, voorzien van 2 verschillende matrassen: 1 lekker zacht en 1 iets harder.

 

Faciliteiten

Ook buiten zitten, of binnen op de comfortabele bank, met een verse Nespresso, een kop thee, of een lekker glas wijn vinden we heerlijk. Dit kan op je eigen veranda, het houten terras of in de tuin. Voor het Nespresso apparaat, thee en een gevulde koelkast hebben we gezorgd.

In de  badkamer vind je, naast een regendouche, luxe producten van b.v. Redken en Marie Stella Maris.

’s Avonds kun je lekker eten buiten de deur in één van de vele restaurants in de omgeving. Odette informeert je hier graag over. Iets meenemen of halen in de buurt zodat je optimaal van het Raatshuisje kunt genieten kan uiteraard ook altijd.

 

Ontbijt

Wil je vroeg of lekker laat ontbijten, bijna alles is mogelijk. ’s Ochtends krijg je een uitgebreid en vers bereid ontbijt op je terras, op bed of gewoon aan je eigen ontbijttafel. Speciale wensen voor het ontbijt mag je altijd doorgeven, graag zelfs!

 

Lekker “thuis”  blijven

We hebben ervoor gezorgd dat je het Raatshuisje niet hoeft te verlaten.
Binnen kijk je een film op de smart tv, blader je door een tijdschrift of lees je heerlijk een boek. Buiten zit je comfortabel in een lekkere stoel of droom je weg in de hangmat.